IT infrastruktur för säkerhetsbranschen

Kunden

Stanley Security har i mer än sextio år arbetat för att skapa säkra miljöer för sina uppdragsgivare. De har upplevt hur behoven förändrats och genom att noga lyssna på sina kunder har de alltid kunnat ligga i framkant för att möta deras ofta unika säkerhetsbehov.

Bakgrund

Många utav Stanleys säkerhetsprodukter, alltifrån kameraövervakning till larm, kräver någon typ av IT-infrastruktur för att fungera. Eftersom Stanley Security är nischade inom säkerhet och därför saknar kompetens för att kunna designa, konfigurera och installera de IT produkter som krävs behövde Stanley hitta en kompetent underleverantör som kunde tillföra den kunskap och erfarenhet. Detta ledde till det mångåriga samarbete som vi har än idag.

Läs nedan om vilka typer av kompetenser inom IT Fouredge tillför i Stanleys leverans

Lösning

Genom att Fouredge tillför spetskompetens inom IT och hjälper Stanley med allt i från design till konsultation och implementation så kan Stanley kan fullt ut fokusera på sina egna produkter. Nedan finner du vad vi gör för bolag som Stanely:

  • Design av nätverk- och serverinfrastruktur till allt i från kamerabevakning och kortsystem till larm och specialutvecklade applikationer
  • Dialog med tillverkarna om rabatter, leveranser med mera genom Fouredges återförsäljaravtal
  • Implementation, migrering, projektledning och andra konsulttjänster
  • Drift, service och support samt patchingar och uppdateringar

”Fouredge är våra samarbetspartner avseende konsultation och driftsättning av infrastruktur och nätverk samt drift & support av server och applikationer på flera av våra stora kunder inom den offentliga sektorn. Ett stort plus är att de är mycket lösningsorienterade och serviceinriktade samt har stor förståelse för våra gemensamma kunders behov.”

– Mats Ahlstedt, Projektledare/Uppdragsledare Stanley Security Sverige

VILL DU BOKA EN TIMMES FRI KONSULTATION?

RING OSS PÅ

+46 (0)8 518 00 190

ELLER FYLL DINA UPPGIFTER NEDAN

om du hellre vill att vi kontaktar dig!

Referenser