Varför Fouredge?

Fouredge är en svensk IT-leverantör med kärnverksamheten riktat mot outsourcing utav driftsäkra IT-miljöer till våra små till medelstora kunder.

Vi levererar kostnadseffektiva lösningar och tar ofta ett helhetsansvar för att våra kunders IT-miljö rullar på i så felfri mån som möjligt, det resulterar i att den som är ansvarig över er IT ska ha mer tid att fokusera åt er egen kärnverksamhet.

För att nämna några så har vi kunnat hjälpa kunder som SH Pension, Bonava och Iterio med skalbara lösningar för en stabil och säker drift driftlösningar för b.la server och nätverk och det är inte helt ovanligt att vi tar ett helhetåtagande för våra kunder IT-miljö. På det vill jag sticka ut hakan och hävda att vi har en professionell och pedagogisk support som oftast är en bristande punkt hos andra leverantörer.

Våra expertisområden vi erbjuder till våra kunder:
Applikationsdrift, databasdrift, Online Backup, webbdrift, serverdrift, Kommunikationslösningar och övrig IT-infrastruktur.
AWS (Servertjänster), Azure, Dropbox, Adobe, Office365

Några fördelar med Fouredge:

  • Alltid personliga bemötanden och alltid lösningsorienterad support.
  • Silverpartner med Microsoft
  • DELL service provider
  • Cisco Premier partner
  • ISO 14001 & 9001
  • AAA-ratade
  • Vi vet alltid vart kundens data befinner sig fysiskt (GDPR)

 

Certifierade
9001 & 14001
(27001 under 2021)

Bred & nischad kompetens

Hög servicekänsla

VILL DU BOKA EN TIMMES FRI KONSULTATION?

RING OSS PÅ

+46 (0)8 518 00 190

ELLER FYLL DINA UPPGIFTER NEDAN

om du hellre vill att vi kontaktar dig!

Tjänster

Konsultverksamhet

Våra konsulter har lång erfarenhet, spetskompetens och är koncentrerade på att förstå och leverera det våra kunder vill ha.
Läs mer