Varför Fouredge?

Fouredge är en svensk IT-leverantör med kärnverksamheten riktad mot outsourcing utav driftsäkra IT-miljöer till våra små och medelstora kunder.

Vi levererar kostnadseffektiva lösningar och tar ofta ett helhetsansvar för att våra kunders IT-miljö rullar på i så felfri mån som möjligt vilket resulterar i att den som är ansvarig över er IT frigör en massa tid och ska då kunna fokusera bättre på sin egna kärnverksamhet.

För att nämna några så har vi kunnat hjälpa kunder som SH Pension, Bonava och Iterio med skalbara lösningar för en stabil och säker drift för b.la server och nätverk och det är inte helt ovanligt att vi tar ett helhetsåtagande för våra kunders IT-miljö. Med det sagt vill vi sticka ut hakan och hävda att vi har en professionell och pedagogisk support som i vissa fall är en bristande punkt hos andra leverantörer.

Områden vi erbjuder vår expertis inom:
Applikationsdrift, databasdrift, Online Backup, webbdrift, serverdrift, Kommunikationslösningar och övrig IT-infrastruktur.
AWS (Servertjänster), Azure, Dropbox, Adobe, Office365

Några fördelar med Fouredge:

  • Alltid personliga bemötanden och alltid lösningsorienterad support.
  • Silverpartner med Microsoft
  • DELL service provider
  • Cisco Premier partner
  • ISO 9001, 14001 & 27001
  • AAA-ratade
  • Vi vet alltid vart kundens data befinner sig fysiskt (GDPR)

Certifierade
9001 & 14001
(27001 under 2021)

Bred & nischad kompetens

Hög servicekänsla

VILL DU BOKA EN TIMMES FRI KONSULTATION?

RING OSS PÅ

+46 (0)8 518 00 190

ELLER FYLL DINA UPPGIFTER NEDAN

om du hellre vill att vi kontaktar dig!

Tjänster

Konsultverksamhet

Våra konsulter har lång erfarenhet, spetskompetens och är koncentrerade på att förstå och leverera det våra kunder vill ha.
Läs mer