Nätverkar du i molnet?

Dra nytta av molnet och utnyttja den maximala prestandan i ditt nätverk med cloud managerat nätverk av Cisco Meraki! 

Med cloud managerat näverk från Cisco Meraki får ni en ökad produktivitet genom minimala nedtider. Dessutom har det aldrig tidigare gått så snabbt och enkelt att installera ett nätverk som med Cisco Merakis självprovisionerande och självoptimerande hårdvara. Molngränssnittet är enkelt och intuitivt, plus att det erbjuder många intelligenta funktioner som t.e.x integrering med Google maps för enkel och överskådlig vy över er utrustning på era olika kontor. Utöver att kontrollera nätverket kan ni även managera alla era klienter och mobila enheter, på ett och samma ställe!

Med Cisco Meraki får du helt enkelt framtidssäkert, stabilt och intelligent nätverk.

 

NaaS – nätverk som tjänst?

Vill ni utnyttja alla smarta funktioner som Cisco Meraki erbjuder men slippa ta hand om installationer, övervakning och support? Då kan ni välja att införskaffa nätverket som tjänst där ni till en fast månadskostnad får allt ni kan tänkas behöva för ett optimalt och funktionellt nätverk. Effekten blir att ni slipper oroa er för varken WiFi kanaler eller cloud-konsoler och kan känna er trygga med att ni har ett nätverk som fungerar utan krångel.

Tryck på knappen ”kundcase” för att läsa om hur Fouredge hjälpte Bonava till en flexibel och skalbar nätverkslösning eller på ”Se webinar” för att anmäla er till ett bransch-specifikt webinar där ni dessutom får en accesspunkt från Cisco Meraki utan kostnad! Vill ni få en fri konsultation av ert nätverk? Tryck då på ”kontakt” och fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort!

VILL DU BOKA EN TIMMES FRI KONSULTATION?

RING OSS PÅ

+46 (0)8 518 00 190

ELLER FYLL DINA UPPGIFTER NEDAN

om du hellre vill att vi kontaktar dig!