VI ÄLSKAR FILM <3

Därför var det lätt för oss att säga ”ja” till Stockholms Filmfestival när de kom till oss och frågade om vi vill sponsra dem med webbhosting. 

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag en av Europas främsta filmfestivaler. Under festivalen visar de 200 filmer från mer än 70 länder.

Vid premiärer och biljettsläpp kommer massvis med besökare under en kort period som vill boka in sig på filmvisningarna. Därför är det viktigt för Stockholms filmfestival att ha en stabil, modern och flexibel plattform för deras webb vilket vi på Fouredge är stolta över att kunna erbjuda dem. Eftersom webben är en så pass viktig innebär att vi är nu en av deras av ”Main associates”, vilket man kan läsa mer om här.

”-Vi är jätteglada över att samarbeta med Fouredge som är en pålitligt leverantör som vi kan växa tillsammans med” säger Git Scheynius som är Festivalchef

Vi på Fouredge är förstås också exalterade över att få samarbeta med Stockholms Filmfestival och indirekt få vara med och berika vår kultur.