Varför ska man outsourca IT?

DEN VIKTIGA IT-MILJÖN

Som företagare lär du dig snabbt att du tjänar på att planera och prioritera din tid. Ditt och medarbetarnas viktigaste arbetsverktyg är ofta datorn. En IT-miljö som fungerar smidigt är nyckeln till ett företag som kan fokusera på affärer istället för att lägga tid på att se till att datorer och servrar arbetar på ett optimalt sätt.

ATT OUTSOURCA IT

Små och medelstora företag drivs av en vilja att utvecklas och växa. För att lyckas med detta krävs det att man satsar på effektivitet genom verksamhetens alla led. Därför väljer allt fler företag att vända sig till experter för att outsourca sin IT-miljö.

DÄRFÖR BÖR DU SOM FÖRETAGARE OUTSOURCA DIN IT

Den vanligaste frågan vi får från företagare som är nyfikna på att anlita oss är; varför ska jag outsourca mitt företags IT-miljö? Anledningarna är flera.

  • Ditt företag får en garanterat duktig IT-kompetens med dedikerade experter. En renodlad IT-leverantör är dessutom mån om att ha tillgång till den senaste teknologin. Detta gör att du slipper förlita dig på ett specifikt system som ditt företag investerat i. Istället kan ni hela tiden utvecklas i takt med att teknologin gör detsamma.
  • Din IT-leverantör kan identifiera och åtgärda eventuella problem redan innan de påverkar er verksamhet. Detta förebyggande arbete ökar produktiviteten i ditt företag eftersom ett stort antal problem aldrig når er.
  • Det sparar pengar. Genom att outsourca IT får du hjälp alla dagar i veckan, till en fast kostnad varje månad. Detta ger trygghet för ditt företag. Väljer ni istället en egen IT-avdelning tillkommer kostnader för personaladministration och ni kan inte garantera att någon finns på plats för att åtgärda problem omgående på helger och nätter.
  • Ditt företag får mer tid över till att ägna er åt det ni gör bäst i kärnverksamheten – att sälja er produkt eller tjänst till potentiella kunder på marknaden.

TÄNK PÅ DETTA NÄR DU VÄLJER IT-LEVERANTÖR INFÖR FÖRETAGETS OUTSOURCING AV IT

  • Tänk på att du vill ha eventuella problem med IT-miljön identifierade och lösta så snart som möjligt. En mindre IT-leverantör är ofta mer flexibel och kan hjälpa dig snabbt. Vi på Fouredge kan i allmänhet lösa de vanligaste problemen på cirka tjugo-trettio minuter. Anlitar du ett större bolag kan du få räkna med väntetider på flera dagar.
  • Innan du bestämmer dig, be om att få se företagets ”track-record”. Vi har en utmärkt historik under de år vi varit verksamma och delar den gärna med dig som potentiell kund. Vi anser helt enkelt att transparens skapar förtroende och trygghet för ditt företag.

SÅ GÅR DU TILL VÄGA FÖR ATT OUTSOURCA IT

Vi på Fouredge tycker att det ska vara enkelt och smidigt att outsourca IT. Därför finns våra dedikerade medarbetare på plats för att svara på alla dina frågor.

Du kan alltid kontakta oss direkt via mejl eller telefon, så träffas vi för att diskutera ditt företags behov. Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Vi erbjuder utmärkt service till konkurrenskraftiga priser. Välkommen att höra av dig för att skapa en optimal IT-miljö, redan idag.