VI ERBJUDER SHARED COMPUTER ACTIVATION

 

I september 2014 aktiverade Microsoft Shared Computer Activation (SCA) läge i Office 365 så att flera Office 365 ProPlus användare kan dela samma hårdvara i följande tre scenarion:

  • Kundens dedikerade egna miljö (på plats)
  • Fouredges Datacenter
  • Windows Azure

Shared Computer Activation fungerar med företagsversioner av Office 365 (ProPlus, E3 och E5).

 

Fördelar med Shared Computer Activation för Office 365 ProPlus:

Det viktigaste resultatet av SCA för Office 365 ProPlus är att det ger kunderna valfrihet och flexibilitet. SCA ger kunderna möjlighet att dra nytta av befintliga Office 365 ProPlus licensinvesteringar när man vill ha hybridleveranser i molnet.

Kunderna har möjlighet att välja mellan en lokal egen lösning och/eller en auktoriserad tjänsteleverantör. Genom att låta oss använda dina befintliga Office 365 ProPlus licenser kan vi tillsammans sänka kostnaderna och optimera leveransen.

Du kan arbeta med oss och dra fördelar av SCA för Office 365 ProPlus. Fouredge AB är en godkänd SCA för Office 365 ProPlus programleverantör, vilket tillåter oss att distribuera dina Office 365 ProPlus licenser till valda molninfrastrukturlösningar.

Detta innebär även att du som Office365 E5/E3/ProPlus kund till Fouredge får installera dessa licenser på en virtuell server och behöver inte köpa ”dubbla licenser” för installation på terminalservers som driftas hos oss.