”-Jag tror stenhårt på tanken ‘ständiga förbättringar’!”

Vi är glada över att få utannonsera nyheten att vi anställt Per Torstensson som ny driftchef och har därför passat på att göra en intervju med honom.

Varmt välkommen Per till Fouredge, vi tycker det är jättekul att ha dig ombord! Berätta lite, vem är du? 

-Tack! Kul att vara ombord. Den snabba presentationen är att jag är far till Elsa och Rut (3,5 resp 1,5 år) och gift med Camilla. Familj, jobb och träning är mina huvudintressen. Uppskattar Crossfit och hamburgare, och har ett komplicerat förhållande till bröd. Börjar sakteliga formulera ett mål att sluta följa så mycket på sociala medier och istället läsa fler böcker. Just nu uppförsbacke på den, men kan få bli ett nyårslöfte.

Du har gått från att vara kund till Fouredge i 5 år till att bli vår nya driftchef – hur känns övergången till andra sidan?

-Bara bra faktiskt! Det var ett par år sedan jag som kund hade ansvaret för kontakten med Fouredge, men jag har alltid varit väldigt imponerad av engagemanget och den tekniska kompetensen som finns här. Såklart lite nervöst att helt byta ”sida” – när ska ni komma på mig liksom – men jag känner mig verkligen välkommen och uppskattar den möjlighet jag nu fått.

Vilka erfarenheter har du med sig som du tror kan vara värdefullt i din nya roll?

-Jag vill tro att jag inte är helt oäven på att analysera processer och flöden av olika slag, och baserat på dessa fundera ut och implementera konstruktiva lösningar. Jag hoppas också att jag med min tidigare erfarenhet som IT-chef kan hjälpa oss att ännu bättre se och förstå kundens behov.

Är det någon särskilt du vill förbättra eller sätta din prägel på hos Fouredge?

-Inget annat än att jag tror stenhårt på tanken ”ständiga förbättringar”. Jag är genuint väldigt imponerad av kompetensen hos alla här på Fouredge och hoppas kunna få hjälpa till att fortsätta kultivera denna kompetens, både i kundens, bolagets och individens intresse.