God jul & Gott nytt år

Vi på Fouredge vill tacka för ett fantastiskt 2016 och hoppas på ett ännu bättre 2017, då firar vi nämligen 10-års jubileum.

Vi har haft ett makalöst år med många nya kunder inom drift, nätverk, server och konsult.  Vi är även glada över att  ha fått ett gäng nya kollegor som vi hoppas skall trivas hos oss många år framöver. Dessutom har vi skrivit kontrakt på en ny datahall, närmare bestämt Bankgirots gamla datahall i Palmfeltcenter. Det innebär att vi nu har två helt egna datacenter med full kontroll över all säkerhet och redundans som el, kyl m.m.

Vår strategi för 2017 kommer vara precis som tidigare: konstant sträva efter att ha glada medarbetare + nöjda kunder. Vi vet hur frustrerade det är med teknik som inte lirar så därför är vårt mål att skapa balans och harmoni. Så när vi ser till att allting bara fungerar, som en t.ex. dina medarbetares datorer, dina  applikationer, ditt affärssystem, WiFi eller webbshop, då har vi uppnått vårt mål och förhoppningsvis gett dig en känsla av ”peace of mind”.

Så från oss alla, till er alla en riktigt god jul

Teamet på Fouredge