Dell Guldpartner

FOUREDGE FÖRDJUPAR SAMARBETET MED DELL OCH CERTIFIERAR SIG SOM GULDPARTNER

VARFÖR DELL GULDPARTNER?

Som IT-leverantör är det en central del av verksamheten att hjälpa sin kunder att hitta rätt lösningar och därför är det viktigt att ha god kunskap om de produkter vi säljer. Därav är ett gott samarbete med leverantören ofta lika viktigt som ett välfungerande samarbete med vår slutkund. Att ta de nödvändiga kurserna för att certifiera sig visar ett starkt engagemang för leverantören och höjer dessutom kunskapsnivån för både våra säljare och tekniker.

CERTIFIERAD GULDPARTNER

Att vara certifierad guldpartner innebär att Fouredge har erhållit en kvalitetsstämpel från Dell som intygar att vi som bolag i hög grad kan deras produkter och dess nyttoområde.  Andra fördelar som gynnar så väl återförsäljaren som slutkunden är bland annat konkurrenskraftigare priser, bättre tillgänglighet och prioriterade direktmodells leveranser.

SKRÄDDARSYTT ELLER STANDARD

Det är viktigt att välja rätt produkt för rätt funktion, vare sig det handlar om slutkundens PC eller en server i vårt datacenter.  Dell har en bred portfölj av modeller för olika ändamål så det finns en modell för dig vare sig du jobbar med grafik, står i regnet på en byggarbetsplats eller är på språng till nästa säljmöte.  Skulle inte Dells standardutförande passa just er så är det möjligt att skräddarsy datorererna in i minsta detalj för att passa just ert verksamhetsområde!

Hör av er till oss om du vill veta mer eller om du vill hitta produkter som passar just ert företag!