IT PROJEKT LEDARE

Konsultavdelningen på Fouredge expanderar stadigt så för den som vill vara med på en spännande utvecklingsresa är det här en ypperlig möjlighet. Vi är stolta över att vara en del av ett stabilt företag med ordning på torpet

Vi söker en person med stort teknikintresse och erfarenhet av projektledning eller kanske som service manager. Har du arbetat dig upp från en bakgrund som tekniker till nu en ledande befattning så är det meriterande.

Våra uppdrag framöver kräver erfarenhet inom Microsoft Azure, Microsoft 365 och AI

I rollen kommer du att arbeta nära kund med ansvar att bedriva olika projekt eller arbeta i interim roller där vi under perioder hjälper våra kunder att fylla luckor i organisationen.

Känns detta lockande och om det är något du har goda erfarenheter av så är du nog rätt person

 

VAD LETAR VI EFTER?

  • Du har mellan 4-10 års erfarenhet av IT-branschen och har arbetat några år som konsult.
  • Roller: Projektledning, förändringsledning, förvaltningsledning, testledning, krav, processkartläggning etc.
  • God kommunikationsförmåga och att kunna leda och motivera andra
  • Stor vana av att arbeta kundnära.
  • Resultatfokuserad, drivande, självständig och analytisk.
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag.
  • Ha god kunskap om projektmetodik (PMP eller liknande).
  • Du ska ha kunskap om agila arbetssätt.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värdesätter personliga egenskaper högt och ser gärna att du:

Är social, ambitiös, energisk och drivs av att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som våra kunder står inför.

Du tycker om att vara en teammedlem där alla får en möjlighet att utvecklas och du kan bidra till en bra stämning i projektet och i företaget. Du brinner för att uppnå bestående resultat i dina projekt och att hjälpa våra kunder att få ut verklig affärsnytta av sina IT-projekt

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA FOUREDGE!

Vi på Fouredge har ett uppdrag – att förse våra kunder med specialanpassade, högkvalitativa drifttjänster där säkerhet alltid är viktigt, i kombination med förstklassig support. Våra lösningar är molnbaserade och levereras från våra datacenter till små och medelstora företag i norra Europa. Vi expanderar stadigt så för den som vill vara med på en spännande utvecklingsresa är det här en ypperlig möjlighet. Vi är stolta över att vara ett stabilt företag med ordning på torpet!

För oss är det viktigt att du som anställd känner att du har goda möjligheter att utvecklas. Förutom möjligheter att närvara vid event, kurser mm erbjuder vi en personlig utvecklingsplan där det finns utrymme för projekt efter egen planering.

Våra medarbetare är våra ambassadörer

Vi sitter i ljusa och härliga lokaler i Hammarby Sjöstad med närhet till tvärbana, buss och tunnelbana.

SÖK BUMS!

Sugen på att vara en del av oss? Vi är måna om att få träffa dig så snart som möjligt och håller intervjuer löpande.

Skicka ditt CV till rekrytering@fouredge.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Shervin Rouhani via e-mail: shervin.rouhani@fouredge.se